Waarom je niet zonder telefoonhoesje kunt

  • door

Als je slim bent neem je als je een nieuwe telefoon hebt gelijk een hoesje. Doe je dit niet en laat je hem vallen, dan ben je waarschijnlijk gelijk toe aan een nieuw scherm. Hedendaagse smartphones gaan namelijk heel snel stuk als je ze laat vallen, maar met een goed hoesje zijn de gevolgen vaak minimaal. Maar er zijn natuurlijk nog een aantal andere reden waarom een hoesje ten zeerste aan te raden is. Wil je dit weten? Lees dan nog even verder!

Meer grip

Met een hoesje heb je vaak meer grip op je telefoon. Dit zorgt er niet alleen voor dat je hem minder snel laat vallen, maar ook dat je je telefoon minder snel kwijtraakt. Als je telefoon namelijk in je jas of broek zit zonder hoesje dan kan deze er makkelijk uitglijden. Met een hoesje gebeurt dit eigenlijk bijna niet omdat het veel moeilijker wordt.

Meer functionaliteit

Hoesjes bieden ook meer functionaliteiten. Zo hebben sommige hoesjes een ring aan de achterkant, waardoor je makkelijker selfies kunt maken. Anderen hoesjes hebben weer een uitklapbare standaard. Je kunt het eigenlijk zo gek niet bedenken, want bij sommige hoesjes zien we zelfs een bieropener!

Originaliteit

Je telefoon heeft een meer originele uitstraling met een hoesje. Met een iphone hoesje is je Iphone X niet meer één uit een dozijn. Er zijn namelijk ontelbaar veel designs te verkrijgen, dus kun je met een hoesje uitstralen wat jij mooi of belangrijk vindt. Ook kun je vaak je eigen designs op je hoesje laten zetten, zodat je telefoon echt een persoonlijke touch krijgt.
Bron: 123bestdeal