Smartphonehoesjes

Smartphonehoesjes: drie populaire soorten om uit te kiezen

Als het gaat om je smartphone dan wil je natuurlijk het beste. Want de telefoon is waardevol en je hebt er meestal zowat je hele leven in opgeslagen: afspraken, social media en telefoonnummers staan er allemaal in. Maar hoe bescherm je de telefoon nu het allerbeste? Juist, dat doe je met smartphonehoesjes. Het is eigenlijk nooit verstandig om een telefoon te gebruiken zonder bescherming. Je moet altijd wel iets gebruiken om die telefoon onbeschadigd te houden. Maar welke smartphonehoesjes zijn nu het meest geschikt voor jou? Dat lees je hier.

Groot aanbod

Een sleeve

Je kunt voor een sleeve kiezen. Dit is een hoesje waar je de telefoon helemaal in stopt. Het is dus als een soort sok. Wanneer je de telefoon gebruikt, haal je hem uit de sleeve. Dit is fijn voor mensen die niet zo dol zijn op hoesjes en ze het liefst zo min mogelijk gebruiken. Ook mensen die de iPhone graag willen showen kiezen vaak voor dit hoesje. Het is echter wel een risico. Wanneer de telefoon valt als je hem uit het hoesje haalt dan is deze alsnog kapot. De sleeve is dus wel mooi maar niet heel praktisch. Je moet die sleeve ook telkens ergens bewaren als je gaat bellen of appen. 

Verschillende modellen

De bookcase voor iedereen met veel spullen

Wie veel spullen met zich meedraagt en deze het liefst allemaal op een plek opbergt, is de bookcasecover heel handig. Dat is een hoesje dat helemaal om je telefoon heen zit als een soort boek. Het flapje aan de voorkant kun je openen wanneer je het toestel gebruikt. Daar zit vaak tevens een vakje of meerdere vakjes waar je pasjes en geld in kunt bewaren. Zo houd je alles mooi opgeborgen op een plek.