Kies jij ook voor Sim Only?

Het is weer tijd om je abonnement te verlengen, je telefoon is afbetaald met je tweejarig abonnement, maar doet het nog prima. Trap dan niet in de verleiding om weer een abonnement af te sluiten voor het nieuwste toestel. Een Sim Only abonnement, in combinatie met de perfect werkende telefoon die je nog hebt, zal je een hoop geld besparen! In dit artikelen wordt er aan jou uitgelegd hoe Sim Only nou precies werkt, en wat de voordelen zijn.

Wat is Sim Only?

Sim Only houdt dat jouw telefoon abonnement niet meer vast zit aan het toestel dat je gebruikt. Je betaald dus niks meer voor het toestel. Je behouwt je vertrouwde toestel, en het telefoonnummer en de overstap is zo geregeld. Omdat het toestel niet meer voor maandelijkse kosten zorgt, zal jouw maandelijke abonnement een stuk goedkoper zijn.

De voordelen

Zoals net al gezegd, zijn de abonnementskosten van Sim Only een stuk lager dan een abonnement met toestel. Daarnaast zit je dit keer niet 1 of 2 jaar vast aan het abonnement, maar is het maandelijks opzegbaar. Ook als je tijdens je abonnement periode merkt dat je iets meer of iets minder data en bel/sms kan je dit eenvoudig aanpassen.

Er zijn een hele boel providers die ook Sim Only opties aanbieden. Maar let hier bij goed op het prijsverschil tussen de verschillende bundels. Dus heb jij de keuze voor Sim Only gemaakt? Vergelijk alle Sim Only opties dan op deze website.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *