Telefoonhoesje

Je telefoon altijd veilig bij je

Je wilt je kostbare telefoon behouden voor een gescheurd scherm of andere problemen wanneer deze valt, maar ook stoten en lelijke krassen maken je telefoon er nu niet echt mooier op. Een telefoonhoesje moet wel van een materiaal gemaakt zijn die echt beschermd, TPU materiaal is uitermate geschikt om hoesjes van te maken. Het is vormvast, schokabsorberend en het ontstaan krassen is minimaal. Met een hoes voor je telefoon is het niet de bedoeling dat dit ten koste gaat van het functioneren, met de hoezen van kudustore.com kun je nog eenvoudig de knoppen van je telefoon bedienen.

Telefoonhoesje

Hoesjes die met de hand gemaakt zijn

Je verwacht misschien niet maar een telefoonhoesje die je bij kudustore.com koopt is geheel met de hand gemaakt, van zeer hoge kwaliteit hout en perfect afgewerkt met een mooie was om heerlijk zacht aan te voelen in je handen. Vind je het leuk om een hoesje te hebben die je helemaal zelf hebt ontworpen, met eigen teksten dan is dit ook mogelijk. Over de mail verstuur je precies hoe je het hoesje wilt hebben, wil je een afbeelding of logo erop dan stuur je dit over de mail mee en er wordt gezorgd dat dit op het hoesje komt. 

Telefoonhoesje

Met accessoires optimaal gebruik van je hoesje

Om optimaal gebruik te maken van je telefoonhoesje zijn er diverse accessoires op de markt die dit makkelijk maken. Een metalen plaatje op je hoesje zorgt ervoor dat je met je telefoon gebruik kunt maken van een magnetische telefoonhouder. Het scherm van je smartphone is een van de kwetsbaarste onderdelen van je telefoon, door gebruik te maken van een screenprotector voorkom je krassen en het breken van je scherm. Voor verschillende modellen telefoons worden er houten hoesjes gemaakt, zowel voor Iphone als Samsung toestellen bijvoorbeeld. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *