iphone

Een refurbished iPhone x kopen

Wanneer je een goede telefoon wilt kopen maar er minder voor wilt betalen is een refurbished telefoon misschien wel de uitkomst voor jou. Een refurbished telefoon ook wel een gereviseerde telefoon is een stuk goedkoper en werkt net zo goed als een nieuwe telefoon als je deze besteld bij hetiponeplein.nl! Misschien is een refurbished iPhone X wel iets voor jou.

 Voordelen aan een refurbished iPhone X

Aan een gereviseerde telefoon zitten heel veel voordelen. Zo kan je tot wel 60% besparen op de nieuw prijs. Daarnaast is een gereviseerde telefoon veel beter voor het milieu. Maar het allerbeste, bij een refurbished iPhone X lever je helemaal niks in op gebied van kwaliteit! De telefoons bij hetiphoneplein.nl worden allemaal gecontroleerd, gerenoveerd, gereinigd en daarna verkocht. De telefoons worden op meer dan 50 punten getest dus je krijgt altijd een telefoon van topkwaliteit. Daarom krijg je ook standaard 6 maanden garantie op jouw gereviseerde telefoon.

refurbished iPhone x

Een refurbished iPhone X uitkiezen

Bij hetiphoneplein.nl heb je genoeg keuze uit allerlei soorten telefoons. Zo zijn er verschillende kleuren van hetzelfde model en daarnaast zijn er ook nog super veel verschillende soorten modellen. Er is dus altijd genoeg keuze uit het assortiment. Ook krijg je bij de telefoon de belangrijke accessoires er gratis bij, zoals de oplader, een passend hoesje en een simkaart injector. Wanneer je de telefoon koopt krijg je er ook nog eens een gratis screenprotector bij! Genoeg reden om nu een refurbished telefoon te kopen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *