De scherm van je Huawei toestel beschadigd, wat nu?

Schermschade is een belangrijk hardwareprobleem van elektronische apparaten geworden. Aangezien ongelukken onvermijdelijk gebeuren, kun je altijd officiële hulp zoeken voor jouw gebarsten Huawei-apparaten wanneer je maar wilt. Maar waar vind je deze Huawei reparatie hulp?

Hoe moet je je scherm vervangen?

Hoewel schermvervanging niet onder de algemene productgarantie valt, kun je, als je Huawei Care hebt gekocht en nog steeds in aanmerking komt, jouw kapotte scherm gratis laten repareren bij Huawei Authorized Service Center in Amsterdam.

De reparatieprijs voor schermschade buiten de garantie kan variëren, afhankelijk van het model van jouw Huawei-smartphone. Er wordt aangeraden om de originele prijs van Huawei-reserveonderdelen op te zoeken, jouw specifieke toestel model te selecteren en te zien hoeveel het kost om een ​​nieuw Huawei-scherm te krijgen.

Maar wat als je niet in de buurt van Amsterdam woont? Dan kun je gelukkig ook terecht bij gespecialiseerde reparatie winkels zoals www.justphones.nl

Moet je nog iets doen voor je reparatie afspraak?

Voordat je een ​​gebarsten HUAWEI-scherm laat repareren, raden we aan om professioneel advies en diagnose aan te vragen. Vaak krijg je dan ook een indicatie van de reparatie kosten.

Hoe gebarsten apparaat schermen te voorkomen

• Plaats je apparaat in een hoesje

Het gebruik van een beschermhoes, bij voorkeur een harde, kan het risico op barsten van een scherm in geval van een ongeluk effectief verkleinen. 

• Maak gebruik van een screenprotector

Screenprotectors worden gebruikt om je scherm vrij te houden van vegen, krassen en kleine scheurtjes. 

• Plaats geen voorwerpen bovenop je toestel

Smartphones en tablets zijn kwetsbare apparaten met kwetsbare onderdelen die gemakkelijk beschadigd kunnen raken als er zwaardere voorwerpen op worden geplaatst. Daarom is het de beste keuze om je telefoon op een veilige plaats te bewaren om te voorkomen dat hij valt of wordt verpletterd om een ​​gebarsten scherm te voorkomen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *