Alle soorten tegoed beschikbaar

  • door
Lebara opwaarderen

Waar Lebara voorheen alleen beltegoed aanbood om voordelig naar het buitenland te bellen, is het tegenwoordig een provider die op alle markten thuis is. Internetten, bellen en sms’en het kan allemaal met de pakketten die zij aanbieden. Met Lebara opwaarderen kun je date opwaarderen in combinatie met beltegoed en een aantal sms’jes. De producten van de provider zijn helder en simpel, geen verborgen vragen en rekeningen achteraf waar je niet van wist. Wanneer je houd van eenvoud en duidelijkheid moet je zeker voor Lebara kiezen. Alle producten bestaan uit prepaid of sim only, vooraf betalen tot het tegoed is opgebruikt.

Lebara opwaarderen

Geen eigen netwerk actief

Net zoals meerdere providers heeft ook Lebara geen eigen netwerk voor het aanbieden van hun diensten. Er wordt namelijk gebruik gemaakt van het netwerk van KPN om de diensten aan te kunnen bieden. Het kantoor van Lebara is gevestigd in London, volwaardig heet het bedrijf Lebara Limited. Lebara opwaarderen kan zowel in fysieke winkels als op internet, op zeer veel plaatsen door heel het land zijn er mogelijkheden om kaarten te kopen waarmee je beltegoed en data aan kunt vullen. Niet iedere winkel heeft het complete aanbod, ook het aanbod verschilt per winkel wat er wordt aangeboden. 

Lebara opwaarderen

Wat heeft Lebara eigenlijk voor producten?

Wil je met Lebara opwaarderen dan moet je natuurlijk wel weten wat ze precies in het assortiment producten hebben. Het basisproduct is de beltegoedkaart, met deze kaart kun je eenvoudig internetten, bellen en sms’en. Is het tegoed op dan vul je dit aan en kun je weer verder. Voordeel hiervan is dat je nooit een rekening krijgt, beltegoed op betekent nieuw halen en je kan weer internetten of bellen. Ook bundels zijn verkrijgbaar, databundels die je in Nederland kan gebruiken tot internationale  bundels voor bellen, internet en sms. Is je bundel op dan wordt deze niet automatisch verlengd, het blijft namelijk allemaal prepaid waarvan je gebruik maakt.